/ > Våra tjänster > Arrow ECS Support Tjänster

Arrow ECS Support Tjänster

Arrow erbjuder ett omfattande utbud av tjänster som levereras från vårt toppmoderna Global Support Centre. Våra tjänster tillhandahålls av våra toppcertifierade och erfarna tekniker. Supporttjänster finns tillgängliga i 168 länder över hela världen, vilket ger dig och dina kunder trygghet att deras IT-infrastruktur fungerar 24/7. Oavsett om vi agerar som first line eller second line support har våra tjänster utformats för att erbjuda flexibel, noggrann och effektiv support. Kvaliteten på våra support tjänster hålls på högsta nivå hela tiden.

Arrow Support Tjänster finns både för hårdvara och mjukvara.

Premium support hårdvara tjänster:

  • Hårdvara support tjänster
    Oavsett om du behöver 8x5 eller 24x7 support med eller utan en tekniker, Arrow support kan ge upp till 4 timmar på platsen SLA med en ersättnings hårdvara i stora delar av världen. Vi hanterar RMA och har egna lager för att säkerställa SLA:er.
  • Säker data transport och data radering
    Denna tjänst fyller ett behov av en ökande efterfrågan på säker, trygg och permanent radering av data. Säker Data Transport tillhandahåller en speciellt förseglad och säkrade box som Ni skickar till oss samt spåras i realtid med GPS under hela transporten. När boxen kommit till vårt center garanteras att all data förstörs samt att vi med ett intyg verifierar detta.

Premium support mjukvara tjänster:
Vi kan hantera allt från L1 till L3 support till era kunder. Premium support finns i 8x5 eller 24/7. Vi har mer än 70 tekniker som är toppcertifierade som hjälper till med alla sorts frågor och problem som uppstår. Man har en SPoC vilket innebär att man har samma person från första frågeställning till att problemet har löst sig.