Education Tjänster

Vi optimerar din teknikinvestering med prisbelönt utbildning

Arrow Education Kontakta oss

Utbildning är ofta pusselbiten som saknas mellan att implementera en lösning och att faktiskt inse värdet av investeringen.

Vikten av denna koppling tydliggörs när vi ser i vilken takt organisationer tar in ny teknologi i verksamheten. För många partners är utbildning en bortglömd möjlighet som ofta resulterar i att slutkunder tar alternativa vägar för att hitta utbildningen de behöver.

Som en av de 20 ledande IT-utbildningsleverantörerna globalt gör Arrow försäljning och leverans av utbildning enkelt. Våra expertinstruktörer brinner för att dela sin kunskap och sina erfarenheter med era kunder.   

Vi har utbildningstjänster som ska matcha i stort sett varje lösning ni levererar, och skulle vår portfölj inte erbjuda vad du är ute efter har vi ett stort nätverk av partners som hjälper oss att leverera vad ni behöver.

Alla våra utbildningsprogram är noggrant utvecklade och konstant uppdaterade. Genom att erbjuda olika leveransmetoder tillhandahåller vi både formella och informella inlärningsmöjligheter, plus chansen att utbyta erfarenheter och know-how.

Vårt utbildningscenter med moderna kurslokaler ligger i Stockholm/Kista, men vi erbjuder även vårt omfattande kursutbud på plats på flera orter i Sverige.

Ofta är det svårt att hitta tiden att komma iväg för att gå kurs. Vårt interaktiva leveranssätt för online-utbildning möjliggör för deltagaren att få hela utbildningsupplevelsen av en traditionell instruktörsledd utbildning – även fast du sitter på distans.

Anpassa utbildningen helt efter ditt schema! Det här leveranssättet är extremt flexibelt och möjliggör för deltagaren att genomföra kursen i sitt eget tempo.

Vi kan leverera utbildning på i stort sett vilken plats som helst. Kontakta Arrow Education Services så hjälper vi till med en analys av ert utbildningsbehov och ett skräddarsytt upplägg för just era behov.

För mer information om Arrow Education Services, kontakta edu.ecs.se@arrow.com eller ring +46 8 555 188 00.

Hur kan vi hjälpa till?

Vi använder enbart din information i enlighet med vår Privacy Policy.

Kom i kontakt med Arrow