Vi söker nu en ny Business Development Manager för HPE Server/Storage. I rollen som BDM så är du ansvarig för affärsutveckling med HPE och våra återförsäljare. Du ska vara intresserad av att skapa och stänga affärer samt att ha ett intresse att skapa marknadsföring kring HPE’s produkter ur ett lösningsorienterat perspektiv.

Vi på Arrow bygger nu Framtidens HPE Distributör. Vi är ett team av teknikintresserade säljare som tillsammans med Arrows Technical Solutions Group kommer arbeta med att finna lösningar till kundernas frågeställningar och utmaningar i den snabbrörliga digitala transformation som de står inför.

Vi ska se till att vara bäst på att hjälpa våra återförsäljare att lösa deras kunders behov, utmaningar och frågor. Vi vill erbjuda en flora av information, kompetensöverföring och närvaro till våra återförsäljare. Vi vill ge ett mångfacetterat stöd i deras dialog med sina kunder.

Hur vi gör det ska vi tillsammans forma och bygga upp med ännu en resurs som blir ansvarig för HPE’s Server-Storage portfölj. Arrow har en mycket bred leverantörsportfölj som gör att vi kommer lyckas med våra ambitioner på det sätt som HPE (och deras nätverksdel Aruba) strävar efter med sina Allians-partners.

Vi kommer prata AI, Edge Computing, DevOps, IoT, Säkerhet, Hybrid IT, Molntjänster osv men utifrån kundperspektiv.

Vill du vara med på vår resa och bli en i Arrows HPE team så mailar du till Christian Lindberg, christian.lindberg@arrow.com