Corporate Social Responsibility

Hjälper till att förändra hur vi ser på teknologi, oss själva och världen.

Se video Läs mer

Arrow Corporate Social Responsibility

Arrow driver innovation som gör världen till en bättre plats. Vi strävar efter förändra människors vardagsliv, utbildning och framtid.

För oss är CSR mer än välgörenhet, det är en strategi som tillåter oss att stödja ett brett och varierat samhälle av olika organisationer som är lika engagerade som oss till att vara "Five Years Out".

Vårt mål är att förändra människors liv till det bättre. Genom att lyfta fram vår expertis och förståelse inom branschen öppnar vi upp nya dörrar som möjliggörs av dagens teknologi.

Vårt mål är att förändra människors liv till det bättre. Genom att lyfta fram vår expertis och förståelse inom branschen öppnar vi upp nya dörrar som möjliggörs av dagens teknologi.

Arrow Forward

På Arrow ser vi potentialen i hur teknologi kan förändra liv, ändra perspektiv och generera nya möjligheter.

Projekt så som framtagning av en säker och handikappsvänlig racerbil som styrs via huvudrörelser och andetag, transformering av containers till fullt utrustade klassrum och vårdcentraler att distribueras i Afrika samt installation av sensorer som hjälper mjölkbönder bättre hantera djurhälsan och optimera mjölkproduktion.

Arrow hjälper sina kunder driva innovation framåt, vilket hjälper till att förändra hur vi ser på teknologi, oss själva och världen.

  • Vårt Semi-Autonomous Motorcar projekt (SAM) gav Sam Schmidt möjligheten att återigen uppleva spänningen i bilkörning efter att ha blivit svårt funktionshindrad 2003.(kolla upp) Före detta IndyCar föraren Sam Schmidt körde Arrows racerbil runt banan under Indianapolis Festivalen 500 år 2014, han blev den första personen med svår funktionsnedsättning att köra en racerbil i hög hastighet. Sedan dess har han kört bilen på Broadmoor Pikes Peak International Hill Climb och toppat hastigheter på 241 km/h.
  • Vi har ett nära sammarbete med Close the Gap, en idell organisation som arbetar med att reducera den digitala klyftan genom att distribuera återvunna datorer och teknologier till utvecklingsländer. De har nyligen lanserat DigiTruck programmet i Afrika, ett mobilt och digitalt utbildningscenter.
  • En mjölkbonde hade en ide för ett automatiskt tempraturövervakningssystem. Vi hjälpte bonden ta fram ett piller som skulle stanna i en kos mage, överföra dess temperaturer och ge den kunskap som behövs för jordbrukaren att ta hand om sitt djur och sin verksamhet.

Besök vår Forward-sida eller Youtube-kanal för mer information.

Vi tror på det bättre. Vi tror på "Five Years Out".

Hur kan vi hjälpa till?

Vi använder enbart din information i enlighet med vår Privacy Policy.

Kom i kontakt med Arrow