Edge och IoT

Vi är unika i vår förmåga att stödja partners med en end-to-end Edge- och IoT-portfölj.

Produkter Bli partner

Edge och IoT lösningar 

Skapa, koppla, managera och upprätthålla

Att realisera potentialen för Edge and IoT

Edge och Internet of Things (IoT) presenterar en enorm möjlighet för partners att skapa ett stort mervärde för sina kunder. Det ger en stor potential att stödja företags verksamhetsutveckling. Detta genom att samla in och leverera ovärderlig data från föremål som tidigare varit okommunikativa.

Arrow är unik i sin position som en Edge- och IoT-möjliggörare och samarbetskanal, samt har en omfattande säkerhetspraxis som säkerställer att ta hand om alla delar från sensor till affärsanalys men också att kunna återta gamla produkter. Arrow erbjuder också den extra fördelen av att ha en omfattande intern kompetens, resurser och expertis, lokalt som globalt. Med dessa resurser kan partners enkelt navigera i den komplexa Edge- and IoT-teknologin med alla leverantörer som finns på området.

Partners kan fokusera på sitt eget kompetensområde och arbeta tillsammans med komplementära partners där det behövs för att få transformationslösningar på marknaden. Arrow levererar alla dessa element tillsammans med omfattande in-house Edge and IoT färdigheter, resurser och expertis, både lokalt och globalt för att säkerställa att alla partners arbetar effektivt tillsammans.

Att arbeta med Arrow

Arrow är idealiskt placerad för att avmystifiera Edge- och IoT landskapet. Det är den enda organisationen med tekniska lösningar, specialistkompetens och ekosystem av leverantörer och partners för att leverera en end-to-end eller "sensor to sunset"-portfölj. Företag kan distribuera, hantera, övervaka, analysera, säkra och tjäna pengar på anslutna enheter och tjänster under hela sin livscykel, allt från Arrow.

Arrows starka relationer med Edge och IoT-leverantörer gör det möjligt för partners att hitta och få tillgång till partnerprogram och resurser för skapa största möjliga utnyttjande av det stöd som finns tillgängligt.

Internt bygger Arrow ett stort antal specialister placerade i olika affärsområden, bestående av lösningsarkitekter som fokuserar på kundens helhetsbild, komponentspecialister som kan ge råd och leverera sensorer, protokoll och anslutningselement i en Edge- and IoT-lösning, teknikspecialister som kan informera om olika former av dataanalyser, cybersäkerhet och alternativa molntjänster samt ingenjörer som kan ge en ovärderlig vägledning i val av teknologi.

Viktigast av allt: Arrow fortsätter att bygga ett oöverträffat ekosystem av Edge- och IoT-partners och leverantörer som kan implementera avancerade, end-to-end-Edge- och IoT-lösningar på olika marknader och industrier.

Kontakta oss

Utforska hur Arrow kan hjälpa dig att skapa, ansluta, hantera och behålla dina Edge- och IoT-lösningar. Kontakta oss för att prata med en av våra experter om att realisera möjligheter inom Edge och Internet of Things.

Solutions from Sensor to Sunset™

Hur kan vi hjälpa till?

Vi använder enbart din information i enlighet med vår Privacy Policy.

Kom i kontakt med Arrow

Expertis på design, teknikkunnande och teknisk support, inklusive samverkande onlineverktyg och resurser samt tillgång till en av världens största databaser för referensdesign och komponentinformation.

Arrows omfattande Edge and IoT-portfölj består av 64 000 produkter från över 800 partners för att ta kunder från sensor till solnedgång (återtag).

Partners kan använda Arrows teknik, kompetens och stöd för att designa, bygga och leverera egna Edge and IoT-lösningar, utan att förlora sin självständighet eller kontroll över sina projekt och affärer. Eller så kan de utnyttja redan beprövade, förkonfigurerade Edge- och IoT-lösningar till marknaden snabbt.

Arrows specialister kan ge råd och leverera sensorer, protokoll, portar och anslutningselement i en IoT-lösning, medan nätverksspecialister och skickliga ingenjörer kan informera och ge råd om olika alternativ för nätverks-, moln- och hosting tjänster.

Arrow har kapacitet och säker infrastruktur på plats för att möjliggöra anslutning av vilken enhet som helst över ett protokoll, från Edge till Cloud.

Väl uppkopplat så behöver kunderna kommunicera med och hantera sina IoT-produkter. Arrows datahanteringsverktyg gör det enkelt att organisera och hantera enheter på distans.

Arrows skickliga säkerhetspraxis säkerställer att varje Edge och IoT-projekt skyddas i alla steg, från enhet till gateway till moln till datacenter, i transit och varje punkt däremellan.

Arrow utvecklas kontinuerligt och är innovativt för att stödja sina partners med tillgång till den mest omfattande Edge and IoT-portföljen och resurserna för kanalutveckling i branschen. Arrow stödjer sina partners genom att komplettera med den kompetens som saknas, oavsett om det är för att hjälpa dem att bygga en framgångsrik Edge and IoT-affär eller för att ge tillgång till det breda Edge and IoT-ekosystemet av specialister.