Tintri

Tintri utvecklar intelligent lagring som ser, lär och anpassar sig, vilket gör det möjligt för IT-organisationer att fokusera på virtualiserade applikationer och tjänster i stället för att hantera lagringsinfrastruktur.

Tintris intelligenta lagring eliminerar planering och komplex felsökning genom att ge
VM-level synlighet, kontroll, insyn och smidighet. Tintri står bakom hundratusentals virtuella maskiner som kör verksamhetskritiska databaser, företags apps, datorer och mobila applikationer och privata molnlösningar. AMD, F5 Networks, GE, NEC, NTT, MillerCoors och Time Warner är ett urval av globala företag som får hjälp av Tintri hjälper att använda sina virtualiserings- och molninvesteringar på bästa sätt.


 

 Senaste nytt

 
 1. 2016-05-04

  Tintri förbättrar sitt partnerprogram

  Tintri, ledande tillverkare av VM-medvetna lagringslösningar för virtualisering och molntillämpningar, expanderar sitt globala partnerprogram för att hjälpa partners öka försäljningen av VM-medvetna lagringslösningar.
 2. 2016-02-25

  Datalagringstillverkaren Tintri introducerar ett nytt program för molnleverantörer

  Tintri förenklar lagringen för molnleverantörer
 3. 2015-12-10

  Tintri lanserar instegsmodell för flashlagring, XenServer support

  Tintri, ledande tillverkare av datalagring för virtualisering och molnmiljöer, lanserar instegsmodellen T5040, ett nytt lagringssystem helt utrustat med flash.
 4. 2015-08-31

  Tintri lanserar nya lagringsenheter helt med flash

  Tintri lanserar nya lagringsenheter helt med flash och med synlighet på VM-nivå.
 5. 2015-08-24

  Tintri fördjupar samarbetet med VMware

  Tintri, ledande tillverkare av datalagringsmedia för virtualisering och molnmiljöer, introducerar stöd för VMware vSphere 6.0, den nya versionen av VMware’s ledande produkt för virtualisering, och användningen av VVOL.
 

 Vill du veta mer?

 
Mats Sid
Business Development Manager
+46 733 545 453