/ > Leverantörer > Supermicro

Supermicro

Supermicro är ledande inom högpresterande, hög effektivitetsteknologi och innovation. Supermicro utvecklar och levererar end-to-end gröna datortillbehör till datacentret, cloud computing, enterprise IT, big  data, högpresterande databehandling (HPC) etc. Lösningarna sträcker sig från server, lagring, blad och arbetsstationer till kompletta rack, nätverksenheter, serverhanteringsprogramvara och tekniskt stöd och tjänster.

Flexibilitet och pålitlighet
Supermicro erbjuder sina kunder en hög grad av flexibilitet och tillförlitlighet samt anpassning genom att erbjuda ett brett utbud av serverkonfigurationer för att välja den optimala lösningen som passar kundernas databehov. Supermicro-serversystem, underliggande system och tillbehör är arkitektoniskt utformade för att leverera en hög grad av pålitlighet, kvalitet och skalbarhet. Detta ger kunderna fördelar på områden som beräkningsprestanda, täthet, värmehantering och energieffektivitet, vilket gör det möjligt för kunderna att sänka den totala ägandekostnaden - TOC.

Ledande miljöarbete
Som ledande inom energieffektiv databehandling är Supermicros mål att främja implementering av arkitekturer och teknologier som kan förbättra datorernas effektivitet och spara upp till 6 miljarder dollar om året över hela världen. För mer information, klicka här (Länk till: https://www.supermicro.com/GreenIT/ ). Supermicros produkter är miljövänliga och uppfyller eller överträffar RoHS-krav. Företagets motto är: Vi håller IT Green ™.   Om du är intresserad av att höra mer om Supermicro och de produkter de erbjuder, var god kontakta teamet. Du kan också läsa mer om Supermicro här (Link to: https://www.supermicro.com/index_home.cfm).
 
 

 Senaste nytt

 
Torbjörn Andreasson
Business Unit Manager
+46 73 524 24 10