Pure Storage

Oftast är flaskhalsen inte servrarna i datahallen!

Först ut var det disk, sen var det Hybrid Flash och nu är det All Flash Array!
Möjligheten  att öka hastigheten på lagring är högt prioriterad i vår tids datahallar. Med Pure Storage All Flash Array får kunderna ett av de mest avancerad och tekniskt robusta in-demand teknologierna på marknaden.
1 Juni 2015 lanserade Pure Storage tre innovationer till sin produktportfölj: Evergreen Storage, Flash Array // m och Pure1.
Totalt sett var lanseringen den första 100% optimerade All-Flash Array lösningen. Både hårdvara och mjukvara har uppgraderats till riktigt bra prestanda. I tillägg finns ett användarvänligt molnbaserat management system - allt i ett.
Pure Storage levererar alltså det första All-Flash Array systemet med komplett end-to-end integrerad hårdvara och mjukvara. Flash Array // m är dessutom utrustad med en arkitektur som kan uppgraderas i sektioner och ger ökning av prestanda på upp till 50%. Detta inklusive en 2,6-faldig förbättring i densitet och 2,4-faldig förbättring i prestanda per TB jämfört med tidigare Flash Array generationer.
Pure Storage differentierar sig från konkurrenterna genom att erbjuda en portfölj som är lättillgänglig och som samtidigt kan hantera stora mängder data utan prestandaförlust.
Läs mer här.
 
​​​​​
 

 Senaste nytt

 
 

 Vill du veta mer?

 
Michael Stark
Business Development Manager
+46 70 348 63 95