Oracle Engineered Systems är helt enkelt framtiden för IT. Varför? Därför att de gör livet för en verksamhet så mycket enklare; allt i en server, färdigt att anslutas och börja jobba med. Oracle lanserade begreppet Engineered Systems och har utvecklat och förfinat sin design. Mer än 10.000 kunder litar på dessa system för sina mest affärskritiska system varje dag.

Den nya generation av Oracle Database Appliance (ODA) kommer i ett flertal modeller för olika storlekar och typer av verksmaheter och företag. I dag kan man även välja att mellan Oracle Standard Edition 2 och Oracle Enterprise Edition databaser att installera på ODA.

Optimiserad för databaser, ODA innehåller allt du behöver i en lösning som är enkel att installera och administrera. Dessutom är den mycket prisvärd!

ODA är en komplett Databaslösning för både Enterprise Edition och Standard Edition 2 databasversioner, tillsammans med system mjukvara, server, lagring och nätverk. Alla komponenter är utvecklade och optimiserade att fungera tillsammans. En databas administratör kan installer och idriftsätta en databas på ca 1 och ½ timme. 

Ladda ner detta white paper: Oracle Database Appliance X6-2S / X6-2M

Upptäck själv hur enkel ODA är att idriftsätta, jämfört med en bygg själv lösning!

Video: Build vs. Buy: Compare the Oracle Database Appliance
Webcast: The Expanded Oracle Database Appliance Portfolio

Oracle Engineered Systems.jpg