/ > Leverantörer > Oracle > Produkter

Produkter

 

Applikationer

Oracles applikationer erbjuder ett komplett utbud och ett säkert sätt för kunderna att dra nytta av de senaste tekniska framstegen. Genom programmet Oracle Applications Unlimited har Oracle satsat på kunders valfrihet genom kontinuerliga investeringar och nyskapande av nuvarande applikationserbjudanden, samtidigt som Oracles nästa generations Fusion Applications är baserat på den satsningen för att driva fram bättre affärsresultat.

Oracle erbjuder ett utbud av databasalternativ för särskilda behov när det gäller prestanda, tillgänglighet, säkerhet och efterlevnad. Oracle databas 11g är tillgänglig på ett antal olika operativsystem och gör att du kan konsolidera affärsapplikationer på snabba, tillförlitliga och skalbara databasnät. MySQL är världens mest populära databas med öppen källkod.
Oracle utvecklar alla lager av stacken för att konstruera system som minskar kostnaderna och komplexiteten i IT-infrastrukturer samtidigt som man ökar produktivitet och prestanda. Oracle Exadata Database Machine, Exalogic Elastic Cloud och SPARC SuperCluster T4-4 är utformade för att uppnå nivåer av företagsprestanda som är oöverträffade i branschen.
Oracle Enterprise Manager 12c är den enda kompletta lösningen för ditt företagsmoln. I molnet eller i traditionella IT-miljöer, hjälper Oracle Enterprise Manager dig att tillhandahålla applikationer snabbare, minska tiden det tar att lösa serviceärenden och att enkelt hantera användarupplevelser för miljontals kunder.
Java är grunden för praktiskt taget alla typer av nätverksanslutna applikationer och är den globala standarden för utveckling och leverrans av mobila applikationer, spel, webbaserat innehåll och affärssystem.
Oracle Fusion Middleware är den bästa grunden för applikationsinfrastruktur som finns tillgänglig idag. Den befäster Oracles ledande, standardbaserade mjukvara och verktyg, och ger en heltäckande, serviceinriktad arkitektur för leverans av programvaruapplikationer. Den gör det möjligt för företag att skapa och köra snabba, intelligenta affärsapplikationer och samtidigt maximera IT-effektiviteten.
Oracle Solaris, det bästa UNIX-baserade operativsystemet för företag och Oracle Linux, tillgängligt med Oracles Unbreakable Enterprise Kernel, ger hög prestanda, skalbarhet och tillförlitlighet. Båda är optimerade för att köra Oracle hårdvara, databaser och mellanvara.
Oracles server-,lagrings-, mjukvaru- och nätverksprodukter är konstruerade för att arbeta tillsammans för att leverera oöverträffad prestanda, förenklad hantering och kostnadsbesparande effektivitet. Detta kompletta utbud av hårdvara omfattar Sun-servrar, Sun Storage, Oracle Exadata Database Machine och Oracle Exalogic Elastic Cloud.
Oracle erbjuder branschens mest kompletta och integrerade virtualisering, från skrivbordet till datacentret. Oracle tillhandahåller mer än enkel konsolidering och ger dig möjlighet att virtualisera och hantera hela din hårdvaru- och mjukvarustack.
 
 

 Vill du veta mer?

 
Could not resolve all the selected users.