/ > Leverantörer > NetScout

NetScout

OM NETSCOUT
Världsledande inom applikations- och nätverksprodukter och lösningar för prestandahantering. NetScout hjälper dig att lösa dina problem snabbare och med mindre komplikationer. Kunskap är makt och vad vi gör bemyndigar.
 
Vad vi gör
Dagens företag är en komplex uppsättning av applikationer, tjänster, mjukvara och hårdvara. Ditt företag och rykte förlitar sig på den ständiga tillgången till dessa system och tjänster. Vi på NetScout håller koll på att alla dessa bitar körs i harmoni och utan avbrott.
 
Hur vi gör det
Vi tittar, lyssnar och lär. Med mer än 30 års forskning och innovation inom nätverk, har NetScout utvecklat en unik förmåga att fånga, ordna och analysera alla din nätverkstrafik i realtid.
 
Vem använder NetScout?
NetScout stöder många av de största företagen och myndigheterna. Våra produkter hjälper dem att navigera dagens mest besvärliga tekniska utmaningar såsom molntjänster, en globalt outsourcad miljö, distribuerad infrastruktur och ökad rörlighet och samarbete. Vi hjälper också tjänsteleverantörer möta kraven på tjänster och bandbreddskrävande kunder, samtidigt stödjer vi nästa generations mobila enheter och möjliggör nya intäktshöjande abonnenttjänster. Vi vill gärna lägga till dig till vår lista över ansedda partners.
 
Vi tänker alltid framåt
Vi levererar nästa generations service assurance lösningar. Kommer du ihåg när vi sade att vi lyssnar? Det gör vi, och vi gör det snabbare och med större effektivitet än någonsin tidigare. Under 2013 fick vi ett nytt patent för Adaptive Service Intelligence eller ASI. Denna speciella utveckling är kärnan i vår nya nGeniusONE produktlinje, som ger en enda vy i prestanda av tusentals servrar, tjänster, program och nätverk. Vi samlar all ditt nätverksdata och lagrar den på ett sätt som gör att du omedelbart förstår vad som händer på alla dina applikationer.
 
 
 

 Vill du veta mer?

 
Göran Kimby
Business Unit Manager
+46 706 22 90 02