Den 5 och 6 juni lanserade NetApp 25 år av innovation och hur det hjälper kunder att förändra världen med data.

NetApp HCI, är en skalbar hyperkonvergerad infrastrukturlösning som konsoliderar blandade arbetsplatser med garanterad prestanda samt integrerar med Data Fabric.
 

Kunder slipper inlåsning som traditionella HCI-lösningar erbjuder idag, genom att NetApp HCI kan köra flera applikationer med garanterad prestanda på en enkel och lättanvänd infrastruktur. Genom att NetApp HCI är anpassad för Data Fabric och färdig att börja använda kan kunder få tillgång till all data i alla sina moln - privata, publika eller hybrida.

NetApp Innovation.jpg

Med utvecklande av ONTAP och NetApps Flash-erbjudanden kan kunder modernisera sin lagrings- och datahantering genom att krympa lagringsutrymmet och få nya insikter för att proaktivt planera för framtida kapacitetsbehov och uppgraderingar.

Med FabricPool och djupare partnerskap inom molntjänster kan kunder nu utnyttja kraften av en hybrid molnlösning genom att bygga sin Data Fabric över flash, disk och moln med nya val i konsumtionsmodeller och i ett växande ekosystem av partnerskap av molntjänstleverantörer.