/ > Leverantörer > Juniper

Juniper

​Juniper Networks har under de 15 år som företaget funnits gått från att utveckla och tillverka högprestanda-routrar anpassade för större telekomföretag, till att i dag vara en av de ledande leverantörerna av högpresterande lösningar inom datakommunikation och säkerhet till den breda företagsmarknaden.
Enligt undersökningsföretaget Infonetics rapport för Q1-2010 befäster Juniper sin position som det näst största företaget inom nät­verkssäkerhet i världen. Några punkter ur rapporten:
#1 inom SSL VPN
#1 inom high-end firewall
#2 inom secure routing

Brett erbjudande = stora affärsmöjligheter
Juniper Networks designar lösningar för företagsmarknaden som erbjuder nätverkssäkerhet, förenklad administration, hög prestanda, flexibilitet och mycket god totalekonomi oavsett typ av kund, var de befinner sig, typ av nätverk eller applikationer som används. Juniper har den absolut bredaste produktportföljen av de leverantörer som Arrow ECS arbetar med vilket innebär att man kan använda Juniper som en ”one-stop-shop” inom ramen för säker och högpresterande infrastruktur, utan att kompromissa med funktionalitet och kvalitet.
Detta gör det möjligt för er som partner att minimera antalet leverantörer och på så sätt leverera högre kompetens samtidigt som man kan exponera en större kundbas och på så sätt engagera sig i fler affärer.
I Gartners Magic Quadrant finns Juniper med i ledarkvadranten för inte mindre än fyra områden:
  • Brandväggar
  • SSL VPN
  • Intrångsdetektering
  • IPSec VPN
Summering
Junipers produktportfölj är sammansatt för att kunna hantera en stor mängd av de utmaningar som företagskunder ställs inför. Organisk tillväxt med minimalt, men noga utvalda uppköp, resulterar i en mycket effektiv och tät integration av produkter och teknologier som dessutom körs på ett och samma operativsystem. Marknadsledande ställning som bekräftas av både analysföretag såväl som kunder över hela världen, ett tätt sammarbete med partners som bygger på ömsesidigt förtroende samt service och support tillgängligt 24-7, 365 dagar per år.
 
Det är vad vi kallar ”The Juniper Way”.


 

 Senaste nytt

 
 

 Vill du veta mer?

 
Björn Kjellin Hård
Business Development Manager
+46 72 179 30 03
Mikael Persson
Inside Sales
+46 702 895 151
Christian Pallinder
Technical Manager
+46 70 843 10 60
Christina Hansell
Inside Sales
+46 73 366 68 27