IBM

Om IBM Svenska AB
IBM är ett globalt företag, ständigt i framkant av teknisk innovation. Sedan 1928 har de haft verksamhet i Sverige och bidragit till att göra Sverige till ett av de mest digitalt utvecklade länderna i världen. IBM är med bred marginal Sveriges äldsta IT-företag.
 
Med just innovation som ledord levererar IBM lösningar inom digital transformation, AI, dataanalys, it-säkerhet, och mobilitet, placerade i molnet såväl som lokalt driftade.
 
IBM utmanar ständigt vad som är tekniskt möjligt och är därför det företag i världen som beviljas flest nya teknikpatent varje år. Med mer än 3 000 forskare utspridda på 12 labb över sex kontinenter är IBM Research ett av de största och mest inflytelserika privata forskningslabben i världen.
 
Arrow och IBM
IBM har en fokuserad kanalstrategi där man jobbar med många aktörer i IT-branschen i partnerskap. Det finns en stor förståelse för att slutkunderna behöver aktiva samarbetspartner på marknaden att ta stöd av i val, införande och förvaltning av tekniska lösningar. IBM har också en modell där man har valt att jobba med distributörer för att underlätta för partnerledet.
 
Arrow ECS är en av dessa distributörer i Sverige. Vårt dedikerade IBM team finns till hands för att ge dig en vinnande kombination av avancerade IBM lösningar, teknisk kompetens, affärsstöd och finansiella instrument. Vi står redo att hjälpa er med allt IBM-relaterat från hur man registrerar er som en IBM partner, till klargörande av licensmodeller, priser och orderläggning, partnerprogram, IBM co-marketing och var ni hittar marginalerna i IBM:s partnerprogram.
 
Varför välja Arrow ECS som distributör
Den tekniska utvecklingen och ökade konkurrensen på marknaden bland partners och leverantörer gör att det finns utrymme för utökat stöd från en distributör. Som den ledande värdeadderande distributören levererar Arrow ECS detta genom en strategi som bygger på utveckling av kanalen och marknaden samt tjänster som stöttar detta erbjudande.
 
Arrow ECS är en värdeadderande distributör som levererar kompletta IT-lösningar för alla typer av företag och organisationer. Genom att agera rådgivare för både leverantörer och återförsäljare, ser vi till att förenkla processer, skräddarsy lösningen och säkerhetsställa att våra partners utvecklar sin affär.
Vi kan skapa lösningar med de bästa komponenterna inom infrastruktur, för att möta kundens IT behov.

All försäljning sker via partnerföretag.
 
Arrow erbjuder er en à la carte av en mängd olika leverantörer för att hitta den bästa lösningen till just er.
 
Vi erbjuder bland annat
·        Personlig kontohantering
·        En distributör – samla flera leverantörer hos en distributör
·        ArrowSphere – Cloudförsäljning via Arrow’s molnportal med ett brett urval av tillverkare
o    Användarvänligt gränssnitt
o    Snygga rapporter
o    Slutkundsmodul
o    Automatiserad fakturering
o    Budget & Prognos motor
·        Nyhetsbrev
·        Teknisk kundstöd och lösningsarkitekter
·        Demomiljö – för uppsättning av PoC
·        Dedikerad marknadsavdelning
·        Arrow-ledda slutkundsevent
·        Telesales
·        Standard och anpassade utbildningar - Arrow är IBM certifierad utbildningspartner med egna kurslokaler
·        Lokal närvaro på 500 platser i 90 länder
·        Flexibla finansieringar - anpassa investeringsflödena till de förväntade intäkterna
 
 
Arrow ECS Education - Ledande leverantör av IBM-utbildning
Arrow ECS Education är Sveriges ledande leverantör av IBMs kurser, både inom mjuk- och hårdvara. Detta innebär att vi har styrkan och möjligheterna att hjälpa er med de IBM-utbildningar som ni har behov av, vare sig det gäller öppna schemalagda kurser eller anpassade specialkurser.
 
Vi har ett stort globalt nätverk av professionella instruktörer som alla är på tårna för att ge er just det som ni behöver.
 
Är ni en IBM Business Partner har ni möjlighet att få ersättning för kursavgiften inom ramen för IBMs partnerprogram ”You Pass We Pay”. Som partner kan ni självklart även begära ersättning för testavgiften. Klicka här för mer information om You Pass We Pay programmet​
 
Arrow ECS kan erbjuda dig:
·        Instruktörer med praktiska erfarenheter av de produkter de undervisar om
·        Öppna schemalagda kurser i vårt kurscenter i Stockholm/Kista
·        Företagsinterna kurser på platser som ni väljer och med ett kursinnehåll som är anpassat för er
·        Certifieringsmöjligheter via Pearson VUE för alla stora IT-leverantörer inklusive IBM
 
Arrow ECS Education ingår i en stor internationell koncern som distribuerar IT-lösningar och tjänster av hög kvalitet. Genom att välja oss som din utbildningspartner kan du vara säker på att få ditt kompetensbehov tillgodosett.
 
Välkommen till Arrow ECS - En utbildningspartner att räkna med!
 
Våra kurser hittar du här.
 
 

IBM Authorized Distributor ALL.jpgIBM Busniess Partner Global Training Provider.gifIBM Distributor.gif


 

 Frågor om IBM Software?

 
Patrick Krånglin-Degenne
Business Development Manager IBM
+46 70 434 96 12
 

 Frågor om IBM Hardware?

 
Ulf Stighammar
Field Sales Manager
+46 73 642 66 45