SimpliVity

De flesta företag vill utnyttja sina IT-resurser. De kämpar med strama budgetar och komplexa lösningsvarianter.
 
Om ett maximalt resursutnyttjande verkligen ska lyckas, behöver IT-avdelningarna effektiviseras för att bli konkurrenskraftiga och effektiva. Driften ska slimmas och datacentret måste hållas alert.
 
SimpliVity förenklar din IT
 
SimpliVity levererar vad de konventionella datacentren saknar: Hög prestanda, skydd och flexibilitet till dagens organisationer. SimpliVity möter också efterfrågan på moln och finansiell flexibilitet.
 
SimpliVity är ett företag som grundades med tron ​​att dagens moderna datacenter måste förenklas.
 
De kontinuerliga investeringar som görs i datacenterinfrastrukturen, med hjälp av ineffektiva metoder för lagring och bearbetning av data, är inte svaret - inte heller hur dessa IT-komponenter hanteras på funktionella silos. Det är komplicerat, arbetskrävande, ineffektivt och dyrt.
 
SimpliVity erbjuder ett revolutionerande, banbrytande och innovativt datacenter för att förenkla och ger betydande besparingar vad gäller driftskostnader.
Hyperkonvergerade lösningar från Simplivity består av en låda med funktioner som lagring, deduplicering, wan-komprimering och back-up-  alltså en fullständig infrastruktur i en låda.
Simplivity på Arrow finns i två varianter. Omnicube och Omnistack. Omnicube är simplivitys egna låda och Omnistack levererar Arrow på hårdvara från Lenovo. Båda går att köpa via Arrow.
 
SimpliVity på Arrow ECS har verkligen gjort en bra start. Arrow ECS har redan tillsammans med SimpliVity levererat unika och överlägsna lösningar  baserade på Lenovos servrar och med SimpliVitys unika acceleratorkort.
 
Om du inte redan har hört talas om SimpliVity, ta tag i oss omedelbart. Här är det verkligen tal om nytänkande och förenkling i datacentret!
 
simplivity-20year.jpg
Jakob Mölgaard
Account Manager
+46 732 32 42 08