Arrow ECS Internet > Leverantörer > Hewlett Packard Enterprise

Hewlett Packard Enterprise

Arrow ECS har ett välutvecklat utbud av tjänster för att utveckla våra kunder till både affärer och höja deras kompetens.

För våra Partners har vi tagit fram ett Partnerutvecklingsprogram som inkluderar Quote-support, utbildning, konfigurationsstöd, affärsutveckling och marknadsföringsstöd. Vi har skapat ett flertal Demomiljöer som kan nyttjas för att visa hur produkter fungerar i en reell situation. Vår demomiljö är byggd på en multivendor struktur.
 
Utbildning
Arrow ECS Nätverksskola för HPE/Aruba är framtagen för att ge användare och partners att lära sig produkter och lösningar från grunden. Dessa utbildningar kan ses som en förberedande grund inför certifieringsutbildningar. Utbildningarna är också en möjlighet för företag och partners att ge anställda en möjlighet att lära sig vad ett modernt nätverk innebär baserat på en ledande leverantörs produkter, HPE/Aruba. För mer information kontakta vårt HPE/Aruba team eller Arrow Education.
 
 
Vi levererar inte bara produkter från HPE nätverk. Vi ger våra återförsäljare stöd i val av rätt produkter. Vi hjälper till med att höja kunskapen om HPE/Arubas produkter och arbetar med kompetensplanering för att stödja våra återförsäljare att ha rätt certifieringar och en bra produktkännedom.
 
Mobile First Networking
HPE har lösningar som hjälper företag att möta kraven från allt mer mobila företag och organisationer.
Med Aruba Clearpass och Aruba AirWave och Aruba/HPE Switchsortiment finns lösningar för att bygga lösningar som hanterar BYOD och IoT och all profilhantering av användare och enheter.
 
Software Defined Networking
Med HPE SDN controller kan du ta steget och bygga upp en controllerbaserad nätverkslösning. Det är inte bara användare som har profiler och behöver automatiskt ändra switchars inställningar utan även den virtuella servervärlden. Med alla interna och externa molntjänster finns det ett behov av att förbättra statiska nätverk.
 
Open Networking
När ditt Datacenter behöver nå maximal flexibilitet och laststyrning är Altoline Switchserie en del av lösningen. HPE är med i OpenSwitch Platform som kan anpassa Barbone switchar att automatiskt ställa om sig efter behov.
 

 

 

 

 Senaste nytt

 
 

 Vill du veta mer?

 
Anna Engstrom
Business Development Manager
+46 732 324 202