Arrow ECS Internet > Leverantörer > Extreme Networks

Extreme Networks

Extreme Networks grundades 1996 och är en leverantör som utvecklar produkter för avancerade Ethernet-lösningar som möter de tuffa kraven i dagens IP-baserade nät.   Extreme Networks har levererat mer än 30 miljoner Ethernet-portar och finns i mer än 50 länder och är känd för sin filosofi om "Ethernet Everywhere". Med en extremt kraftfull switch portfölj, kan de leverera kompletta lösningar allt från det lilla kontoret upp till Datacenter, ISP: er, Stadsnät, etc.

Extreme Networks är en mycket innovativ tillverkare och var den första nätverks-tillverkaren med produkter som har ett modulärt operativsystem (Extreme XOS) samt en ringredundans på mindre än 50ms (EAPS). Detta har lett till att Extreme Networks vunnit ett flertal stora projekt där säker redundans har varit det avgörande kriteriet.

Fokus
Extreme Networks levererar kraftfulla switchar för att lösa svåra nätverks utmaningar. Företagets öppna nätverksarkitektur ger kontroll för konvergerade nätverk som stöder röst, video och data över fasta och trådlösa infrastrukturer. Extreme Networks lösningar utmärker sig på att leverera hög prestanda, tillgänglighet, säkerhet under de tuffaste nätverksförhållandena.

 

 Senaste nytt