SERVER Linkedin.jpg
Bygg ditt datacenter med DellEMC PowerEdge

Oavsett om ditt företag är ett globalt, mellanstort eller litet företag så har DellEMC lösningarna för att leverera datakraft, lagring och nätverk. En skalbar arkitektur är ett måste i dagens miljöer för att kunna vara flexibla och leverera det organisationen idag kräver av IT. Detta gäller allt från specifika laster till traditionell infrastruktur och privata moln.

Det finns ett antal ledande produkter och leverantörer som ScaleIO, Microsoft® Azure™, VMware® vSAN™, Nutanix™ och Microsoft Storage Spaces Direct, där PowerEdge står till grunden som en plattform för dessa tekniska partner.

Dom senaste PowerEdge servrarna erbjuder MultiVector kylning, ökad minneshastighet, större och snabbare NVMe lagringsmöjligheter – allt för att öka kraften och hastigheten i datacentret. Som tillägg till detta så erbjuder nu PowerEdge en lösning med vätskekylning i världsklass på vissa modeller.

Lösningarna bygger på en skalbar verksamhetsarkitektur med intelligent automatisering och integrerad säkerhet i varje server, så att dina partner kan hjälpa sina kunder att förverkliga sin vision om en problemfri infrastruktur – utan begränsningar.

Servertyper:
  • Rackservrar: Tillgodoser föränderliga behov och skapar värde med noggrant avvägda resurser. Kan enkelt anpassas till olika arbetsbelastningar och har skapats för att maximera prestandan till ett lågt pris
     
  • Modulär infrastruktur: För den skräddarsydda lösningen. Perfekt för att distribuera virtuella maskiner snabbt och enkelt samt ger låga driftskostnader med denna flexibla PowerEdge-lösningen. Anpassad för beräkning, nätverk och lagring.
     
  • Tornservrar: Ett brett utbud för SOHO-, ROBO- och SMB-marknaden, med flexibla konfigurationer och många interna funktioner – så att lösningen kan växa med organisationerna.
     
  • Programvara för systemhantering: Ta kontroll över och automatisera hela IT-livscykeln med OpenManage-utbudet, som ger användaren serverhantering och -övervakning när- och varsomhelst på nästan alla enheter.

 

Vill du veta mer om hur PowerEdge differentierar sig mot konkurrenter? Kika på videon där Dell EMC förklarar hur PowerEdge-serverutbudet särskiljer sig från konkurrenternas genom att klicka på denna länk!