/ > Leverantörer > Cloudian

Cloudian

Cloudian förenklar lagring för företag med ett skalbart lagringsutrymme som konsoliderar stora datamängder till en enda enkel och lätthanterad miljö.
Cloudians lösning har tagit flexibiliteten och enkelheten från hanteringen av det publika molnet in till kundernas datacenter och lagringssytem, därigenom reduceras t.ex TCO med 70% jämfört med konventionella lagringssystem. Cloudians inbyggda interoperabilitet med S3 (de facto-standarden i molnobjektlagring) säkerställer investeringen för utvecklare och datacenter ansvariga som använder sig av de tusentals S3-aktiverade program som finns tillgängliga från leverantörer som Adobe, Computer Associates, Commvault, Citrix, IBM, Veritas, Redhat, Dalet och andra.
 
Cloudian-produkter kan skala från bara tre noder till hundratals, vilket gör det möjligt för lagringssystemen att vara rätt dimensionerade för alla applikationer eller organisationsbehov. Cloudian minskar dramatiskt företagets lagringskostnader med upp emot 95% mindre i hanteringskostnad, 30% mindre ström/utrymme/kylning och en mycket robust konstruktion som säkerställer maximal produktivitet med upp till 14 nior av data hållbarhet.
 
Cloudian har ett mångfald av användningsområden inkluderande backup/arkivering, media och underhållning, bioinformatik, teknik, hybrida moln, IoT, AI/ML, och mycket mer.
 
Läs mer här - https://cloudian.com/

 

 

 Senaste nytt

 
 

 Vill du veta mer?

 
Anders Ågren
Business Development Representative
+46 70 213 50 90