Citrix

Mobila lösningar med fokus på företag

Citrix Systems är ledande inom virtualisering, nätverk och software-as-a-service-teknik. Citrix produkter fokuserar på att centralisera, virtualisera och minimera den komplexitet IT kan innebära och samtidigt sänka kostnaderna, förbättra säkerheten, mobilisera medarbetare och skapa flexibilitet i verksamheten.

Citrix arbetar efter mottot: "whatever, whenever, whereever", vilket är ett uttryck för att både människor, IT och verksamhet uppnår betydligt bättre resultat med mobila medarbetare och uppkopplingsmöjligheter. Med Citrix får medarbetaren säker och enkel åtkomst till applikationer och virtuella desktops, samtidigt som IT-avdelningen får en lösning med goda administrations- och kontrollrutiner.

Citrix hos Arrow ECS Sweden AB

Fokus
I Citrixteamet hos Arrow ECS fokuserar vi på merparten av Citrix produktportfölj och utifrån en ideologi om minimerad komplexitet kan vi erbjuda användaranpassade lösningar för varje behov. Vi har ett starkt team rikt på erfarenheter och i samarbete med varandra i teamet, och våra partner ser vi till att alltid nå fram till slutmålet ute hos kunden.

Lösningar
Vi arbetar utifrån en tanke om en mobil arbetsstil där det är användaren som står i fokus för den optimala lösningen, och därmed är det inte själva applikationen eller enhetstypen som står i centrum. För att nå målet med våra lösningar arbetar vi med tre kärnprodukter:

  • Citrix XenDesktop
  • Citrix XenMobile
  • Citrix NetScaler

XenDesktop och XenMobile är baserade på den enhet man arbetar med, medan NetScaler är en webbapplikation av all-in-one-typ som förbinder de två andra produkterna.

Kompetenser
Vårt team består av duktiga tekniker och affärsutvecklare som är specialiserade på att driva assisterande verksamhet på Citrix-produkter. Som en del av teamet har vi även en av de 11 Citrixcertifierade instruktörerna (CCI) i EMEA och en av Danmarks allra bästa nätverksspecialister. Dessutom har vi ett kompetent team vid telefonen som alltid är redo att hjälpa och ge råd om allt från licenshantering till offerter.

Hur kan vi hjälpa just dig?
Våra nätverksspecialister är duktiga analytiker som kan sätta sig in i slutkundens miljö och analysera den befintliga IT-infrastrukturen, med fokus på att konkretisera utmaningar och tillhörande lösningar. Hos oss stöter vi sällan på utmaningar som vi inte kan hitta en lösning på.

Vi kan ge stöd i kundens verksamhet genom att tillhandahålla utbildning i den tekniska delen av uppdraget och på så sätt ge hjälp till självhjälp. Samtidigt kan vi åka med ut på kundmöten och ta hand om all installation och konfiguration som är förknippad med Citrixlösningen.

 

 Senaste nytt

 
 

 Vill du veta mer?

 
Benny Jensen
Business Development Manager
+46 73 232 42 19