Arrow ECS Internet > Leverantörer > Allied Telesis

Allied Telesis

I över 25 år har Allied Telesis varit en ledande leverantör av nätverksinfrastruktur. Idag levererar företaget röst-video- och datatjänster till en mängd kunder över hela världen. Allied Telesis är innovativa när det gäller det sätt på vilket tjänster och applikationer levereras och hanteras, vilket ger mervärde och lägre driftskostnader. I produktutbudet erbjuds allt från enkla media-konverterare till avancerade 10 gigabit Layer 3 switchar för datacentret.
 
Fokus
Allied Telesis är ett privatägt japanskt företag med en lång historik inom nätverksbranschen. De levererar allt från media-konventerare till avancerade L3 Switchar för små till stora företag.
I Sverige är även Allied Telesis ett känt märke inom NSP branchen, Network Service Providers där de levererar accessutrustning till flertalet av de större NSP bolagen.
Allied Telesis har lokal närvaro i Sverige med ett säljkontor i Stockholm.
 
Solutions
Accesslösningar, Switchar, Wireless,  Mediaconverters, DSLAM, SFPs.
 
Skills
Inom Sverige har Arrow ECS har längst erfarenhet med att sälja Allied Telesis och besitter i dag starkast teknik- och säljkompetens på deras lösningar.
 
Hur vi kan hjälpa till:
Team Nätverk & Säkerhet kan hjälpa till med allt som rör säljprocessen av Allied Telesis, från teknik, presale, design till order och leverans.
 
 

 Senaste nytt

 
  1. 2016-06-30

    Allied Telses lanserar nya 10GB-swithcgar för koppar och fiber

    Allied Telesis, en global leverantör av säkra lösningar för IP/ethernet-switching
  2. 2014-06-10

    x510-serien - Stackningsbara Gigabit Edge Switchar

    x510-serien - Stackningsbara Gigabit Edge Switchar
 

 Vill du veta mer?

 
Björn Kjellin Hård
Business Development Manager
+46 72 179 30 03