/ > Leverantörer > Trend Micro

Trend Micro

Trend Micro är en global ledare inom Internetsäkerhet och utvecklar säkerhetslösningar som skapar förutsättningen för företag och konsumenter att utbyta digital information på ett säkert sätt.


Med över 20 års erfarenhet är Trend Micro erkänd marknadsledare inom serversäkerhet och levererar topprankad säkerhet för klienter, servrar och  datacenter som hindrar nya hot snabbare och skyddar data i fysiska, virtuella och molnbaserade miljöer.


Sedan starten 1988 har Trend Micro varit pionjärer inom innovativa tekniker och tjänster som skyddar användare på nya och kommande plattformar och enheter. Precis som den senaste plattformen, molnbaserade tjänster, revolutionerar människors sätt att dela och få tillgång till digital information, står Trend Micro förberedda. Genom att utvidga Trend Micros säkerhet till virtuella- och datacentermiljöer, kan företag och konsumenter på ett säkert sätt dra nytta av den nya tekniken i publika och privata moln.


Genom att tillhandahålla säkerhet ”från molnet” med Trend Micros branschledande Smart Protection Network och säkerhet ”för molnet” med deras lösningar för server, datalagring och kryptering, är Trend Micro det bästa valet för att göra din resa till molnet säker.


Trend Micros webbplatser:

 

Per Wiberg
Business Development Representative
+46 76 725 70 46