/ > Leverantörer > CommVault

CommVault

Tack vare Commvaults enhetliga plattform blir det lätt för alla slags organisationer att välja och implementera en lösning för datahantering med rätt kapacitet och funktionalitet för de egna behoven. Commvault erbjuder paketerade lösningar som är anpassade till vanliga specifika behov, bland annat för molnbackup och återställning, e-postarkivering, dataskydd för slutanvändare, databasbackup och snapshot-hantering.
 
Commvault har ett mycket brett stöd för olika system och IT-miljöer, såväl traditionella och virtuella miljöer som i molnlösningar. Detta möjliggör en enhetlig, automatiserad datahantering som täcker alla slags plattformar. Stöd finns bland annat för Amazon Web Services, Microsoft Azure, Microsoft Hyper-V, VMware vSphere, Citrix XenServer, Red Hat Enterprise Virtualization och Nutanix Acropolis.
 
Om Commvault
Programvaruföretaget Commvault är en ledande leverantör av lösningar för dataskydd och informationshantering som används av organisationer i alla storlekar och branscher. Commvault hjälper företag och myndigheter att aktivt utnyttja sina data för att skapa värde och få nya insikter om verksamheten. Commvault är noterat på Nasdaq (CVLT).
 
 
 
 

 Senaste nytt

 
  1. 2017-07-26

    Välkommen till Commvault Insight den 7 september

    Den 7 september avrundar Commvault sommaren med en traditionsenlig BBQ på takterassen! – en ypperlig chans att bli uppdaterad på våra lösningar och samtidigt träffa andra kunder och partners. Agenda och registrering hittar du här.
 

 Vill du veta mer?

 
Anders Wahlfridsson
Business Development Mgr.
+46 708 257 848