/ > Leverantörer > Amazon Web Services

Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) är en av de största publika molnleverantörerna i Sverige. AWS levererar on-demand cloud services via en subscription-modell.
 
Med en tjänsteportfölj som spänner från enkla infrastrukturresurser till kognitiva AI-, Machine Learning- och IoT-tjänster erbjuder AWS en av de starkaste och bredaste publika molntjänsterna med en mängd verktyg för att stödja affärsprocesser och processer hos det enskilda företaget.
 
En stor del av dessa tjänster erbjuds med granulär uppsättning och skalbarhet vilket gör det möjligt att starta i liten skala för att sedan skala upp till lösningar som passar även de största globala företagen. Med möjligheten att välja en region för de enskilda tjänsterna kan AWS erbjuda företag så gott som lokal performance nära de användare som använder den enskilda datan.
 
AWS ekosystem erbjuder en rad av integrationsmöjligheter och automatisering är en grundsten i infrastrukturen. AWS har ingått partnerskap med ett stort antal teknikföretag för att erbjuda lösningar som gör det enkelt att komma i gång med AWS. Här kan bland annat samarbetet med VMware nämnas, vilket inkluderar möjligheten att distribuera ett fullständigt Software defined datacenter (SDDC) i AWS och ändå kunna administrera den workload man lägger på plattformen samt vilken världsdel infrastrukturen ska stå i.
Use casen är många i AWS och det är nästan bara fantasin som sätter begränsningarna för de möjligheter och tjänster du kan bygga för att stödja er affär.
 
Här hittar du en överblick från AWS marketplace över de möjligheter och tjänster som finns: https://aws.amazon.com/marketplace/search/results?page=1&ref_=hmpg_categories_all?ref_=hmpg_categories_promo

 

 

 

 Senaste nytt

 
 

 Vill du veta mer?

 
Andreas Widén
Product Sales Specialist
+46 70 477 18 03