Oracle Partner Connect.png

Oracle Partner Connect – Vad är Blockchain och varför ska du bry dig?

Varmt välkommen den 14 juni till Oracles kontor i Solna för nästa Oracle Partner Connect. Denna gång kommer vi att fokusera på Blockchain.
 
Blockchain har potentialen att väsentligt förändra hur globala affärstransaktioner genomförs. Det kan antingen vara en omvälvande kraft för verksamheter över olika branscher eller så kan samma verksamheter införliva det, för att leverera nya tjänster, sänka kostnaderna och skapa nya värden och värdekedjor.
 
Oracle kommer snart att lansera Oracle Blockchain Cloud Service och satsar på Blockchain som en viktig drivkraft för nya affärer. Oavsett om du är en Oraclepartner inom affärsapplikationer, infrastruktur eller erbjuder rådgivningstjänster, borde du delta på denna Partner Connect, för att lära dig mer om vår syn på Blockchain, vår strategi, vilka användningsområden som passar bäst för olika verksamheter och hur du kan samarbeta med oss för att ta detta vidare till dina kunder och prospekt. 

Om Blockchain är nytt för dig, är det inga problem, eftersom vi kommer att börja med Blockchain Essentials för att få en gemensam förståelse och sedan ge en förhandstitt på nya Oracle Blockchain Cloud Service.
 
Presentationerna kommer att vara på engelska.
 
Agenda:
  • 13:30 – 14:00 Registrering och fika
  • 14:00 – 15:30 Oracle Blockchain, Joost Volker, Oracle Director Cloud Platform Business Development – EMEA Blockchain Leader
  • 15:45 – 17:00 Möjlighet till 1:1 möten med Joost Volker – anmäl ditt intresse när du registrerar dig, så kontaktar vi dig för att boka ett 1:1 möte.
Hela inbjudan och registrering finner du här