IoT in Action.jpg
Arrow tillsammans med Microsoft kör i slutet av januari en tvådagars virtuell utbildning för dig som har idéer och visioner inom IoT! Du kanske sitter hemma och programmerar din Raspberry PI och lyckas göra fantastiska mätningar, men utan att veta hur du ska använda informationen?

 
Under dessa dagar kommer du dels lära dig om de fem vitala delarna som utgör grunden för alla lyckade IoT-projekt; enheter, uppkoppling, data, analys och åtgärder. Men det slutar inte där! Under dag två går vi djupare och lär oss om machine learning, cognitive services och ramverket för robotar (bots).
 
Eftersom utbildningen innehåller fem ”hands-on” sessioner, rekommenderar vi att ni i god tid beställer utvecklings-kit (Seeed, Raspberry PI) från oss.
 
Om kursen: 
Microsoft IoT in Action Virtual Bootcamp hjälper dig att få en tydlig förståelse för IoT från enhet till moln, och påskynda utvecklingen av IoT för företag. Ta din expertis till nästa nivå och få informationen du behöver för att lyckas genom föreläsningar, demos och hands-on-labbar.