HPE simplivity workshop october rätt 2.jpg
Delta på HPE SimpliVity Säljträning. Förstå hur den Hyperconvergerade marknaden växt med 116% 2017 och upptäck hur man kan dra nytta av den fortsatta utvecklingen. Lyssna på vad de viktigaste differentiatorerna i branschen är, lär dig hur man positionerar lösningen för dina kunder och vinner över dina konkurrenter på knock-out.

Säljträning med Bob DeVita
Dagens talare är Bob DeVita, HPE Senior Manager för Worldwide Global Distribution. Bob DeVita är en av de första SimpliVity-pionjärerna och har arbetat med Channel Development och slutkunder de senaste 4 åren. Du får ta del av erfarenhet baserat på faktiska försäljningsupplevelser med många exempel som hjälper dig att sälja HPE SimpliVity till dina kunder. Denna workshop är pedagogisk och underhållande för både säljare och pre-sales.
På workshopen kommer du att lära dig:
  • HPE SimpliVity DL380 - Vad är det?
  • Vad kan det göra för dina kunder?
  • Konkurrentjämförelse
  • Var vinner du med HPE SimpliVity DL380 och var gör du det inte ...
  • Tid = Pengar = $älj
  • En enkel åtkomst till HPE SimpliVity som gör det enkelt att förstå och förmedla till kunder

Lär och vinn på Knock-Out
Vi startar och slutar dagen tillsammans, men under dagen arbetar sälj och pre-sales i separata spår. På så sätt får alla ut maximalt av dagen för att bli ett effektivt team när affärerna ska vinnas. Workshopen kommer innefatta White Board Session, Technical Deep Dive, Live Demo, Hands-On Demo Cloud och mycket mer. Tveka inte, kom och lär dig hur man vinner på Knock-Out!